Uw woning verkopen?
Wij kopen woningen.

Wij kopen uw woning,
100% zekerheid!

Laat ons uw woning kopen!

Veelgestelde vragen

Doet u altijd een bieding op een woonhuis?

Nee, wanneer wij tot het oordeel komen dat een woning niet in ons portfolio past of juist zeer lastig (op termijn) te verkopen is, bijvoorbeeld in het geval een huis in een zeer dun bevolkt gebied gelegen is, dan zouden we kunnen besluiten u mede te delen dat we afzien van het uitbrengen van een bod. Echter, wanneer we niet weten dat u ons wilt uitnodigen weten we van niks. Dus breng ons alstublieft op de hoogte van uw interesse en neem contact met ons op.

Als ik mijn woning door jullie laat opkopen, is er dan sprake van een drie-dagen-bedenktijd?

De wettelijke bedenktijd (bescherming voor de particuliere kopers) geldt niet voor Centrum Vastgoed. Wij kopen uw woning bedrijfsmatig en dan geldt de wettelijke bedenktijd niet. Ook nemen wij geen financieringsvoorbehoud op in de koopakte. U bent er dus van verzekerd dat uw woning zonder bedenktijd en financieringsvoorbehoud verkocht is als de handtekeningen zijn gezet.

Kopen jullie ook woningen op met achterstallig onderhoud?

Wij kopen woningen in iedere staat, van compleet onderhouden tot en met woningen die thans verkeren in een staat van achterstallig onderhoud. Neem contact met ons op voor een bezichtiging zodat wij in staat gesteld worden om middels een taxatie de staat van de woning en de huidige waarde te kunnen bepalen.