Uw woning verkopen?
Wij kopen woningen.

Wij kopen uw woning,
100% zekerheid!

Laat ons uw woning kopen!

Snel uw woning verkopen in Boxtel

De situatie op de woningmarkt zorgt er voor dat het verkopen van een woning niet erg snel gebeurt. Soms gaat er wel maanden of jaren overheen voordat uw huis daadwerkelijk verkocht is. Daarnaast loopt u de kans dat potentiƫle kopers op het laatste moment toch de financiering niet rond kunnen krijgen. WoningenOpkoop.nl werkt anders. Als u contact met ons opneemt, sturen wij op korte termijn iemand om uw woning professioneel te laten taxateren. Indien wij interesse hebben in uw woning zullen wij zo snel mogelijk een bod uitbrengen op uw huis. Is ons bod acceptabel, dan laten wij een concept-koopakte optekenen door onze notaris, welke wij u toesturen. Bij akkoord van de voorwaarden zullen we een afspraak maken bij de notaris voor het tekenen van de koopakte. Als u uw woning dus snel wilt verkopen, kies dan WoningenOpkoop.nl!

Wilt of moet u uw woning in Boxtel snel verkopen omdat u bijvoorbeeld dubbele woonlasten betaalt? WoningenOpkoop.nl kan snel uw woning opkopen zonder tussenkomst van een makelaar. Nadat wij uw huis getaxeerd hebben kunnen wij direct een bod uitbrengen en een concept-koopakte laten optekenen. De snelle verkoop van uw woning is op deze manier heel makkelijk geregeld.

Het snel verkopen van uw woning aan WoningenOpkoop.nl heeft zo zijn voordelen. Zo hoeft u bijvoorbeeld geen courtagekosten te betalen aan een makelaar en betaalt u geen advertentiekosten om uw huis onder de aandacht te brengen. Als wij u uw woning aan ons verkoopt is er ook geen financieringsvoorbehoud van toepassing. Wij zijn kapitaalkrachtig genoeg om uw woning zonder voorbehoud te kopen. Daarnaast geldt er geen bedenktermijn van 3 dagen, dus verkocht is verkocht!

Over Boxtel

Een historische figuur in Boxtel is de reus ‘Jas de Keistamper’. Jas de Keistamper is een pop in de gedaante van een reus die regelmatig verschijnt bij bijzondere gelegenheden, zoals bij het carnavalsfeest of op koningsdag.

  • Kasteel Stapelen, van oorsprong een middeleeuws kasteel, in de 19e eeuw sterk verbouwd in de toen heersende stijl, en later een klooster van de Assumptionisten
  • Sint-Petruskerk, een gotische kerk uit de 15e en 16e eeuw.
  • Protestantse kerk, een zaalkerk uit 1812, ontworpen door Hendrik Verhees als Hervormde kerk.
  • Vrouwengasthuis of Hofje, aan de Markt. Geschonken door Magdalena van der Stappen werd dit hofje van 1646 tot 1970 gebruikt als behuizing voor bejaarde vrouwen. Tegenwoordig Historisch Museum Piet Dorenbosch.

 

Boxtel is gelegen aan de Dommel en ligt te midden van de driehoek Tilburg, Eindhoven en ‘s-Hertogenbosch. Dit maakte Boxtel al vroeg tot een verkeersknooppunt. Ook nu nog is Boxtel een spoorwegknooppunt waar drie (vroeger vier) spoorlijnen samenkomen.