Uw woning verkopen?
Wij kopen woningen.

Wij kopen uw woning,
100% zekerheid!

Laat ons uw woning kopen!

Snel uw woning verkopen in Den Haag

Het snel verkopen van een woning kan erg lastig zijn. De periode tussen het contact opnemen met een makelaar en de daadwerkelijke ondertekening van de koopakte kan maanden zo niet jaren duren, u bent afhankelijk van de markt. WoningenOpkoop.nl werkt anders. Nadat u contact opneemt met ons, sturen wij een taxateur om de waarde van uw woning te bepalen. Hierna doen wij bij interesse snel een bod op uw huis. Indien u ons bod accepteert laten wij een concept-koopakte optekenen die wij u ter inzage opsturen. Als u akkoord gaat met de koopakte zullen beide partijen bij onze notaris de koopakte ondertekenen. De snelste manier om uw woning te verkopen is via WoningenOpkoop.nl!

Het snel verkopen van uw woning aan WoningenOpkoop.nl heeft zo zijn voordelen. Zo hoeft u bijvoorbeeld geen courtagekosten te betalen aan een makelaar en betaalt u geen advertentiekosten om uw huis onder de aandacht te brengen. Als wij u uw woning aan ons verkoopt is er ook geen financieringsvoorbehoud van toepassing. Wij zijn kapitaalkrachtig genoeg om uw woning zonder voorbehoud te kopen. Daarnaast geldt er geen bedenktermijn van 3 dagen, dus verkocht is verkocht!

De situatie op de woningmarkt zorgt er voor dat het verkopen van een woning niet erg snel gebeurt. Soms gaat er wel maanden of jaren overheen voordat uw huis daadwerkelijk verkocht is. Daarnaast loopt u de kans dat potentiƫle kopers op het laatste moment toch de financiering niet rond kunnen krijgen. WoningenOpkoop.nl werkt anders. Als u contact met ons opneemt, sturen wij op korte termijn iemand om uw woning professioneel te laten taxateren. Indien wij interesse hebben in uw woning zullen wij zo snel mogelijk een bod uitbrengen op uw huis. Is ons bod acceptabel, dan laten wij een concept-koopakte optekenen door onze notaris, welke wij u toesturen. Bij akkoord van de voorwaarden zullen we een afspraak maken bij de notaris voor het tekenen van de koopakte. Als u uw woning dus snel wilt verkopen, kies dan WoningenOpkoop.nl!

Over Den Haag

Zoals ook andere steden in Nederland had Den Haag vroeger veel grachten, ook wel ruien genoemd. Zij dienden voor de scheepvaart, maar ook als riool. Al omstreeks 1350 was Den Haag via de Vliet verbonden met Delft, en in 1619 was de grachtengordel om Den Haag klaar. In 1900 werd de Laakhaven aangelegd, die uitgroeide tot de zesde binnenhaven van Nederland.

Het symbool van Den Haag is de ooievaar. Al in de 14e eeuw komen in grafelijke rekeningen posten voor ten behoeve van herstel van ooievaarsnesten, maar pas in de 16e eeuw toont het wapen van Den Haag de ooievaar. De op dit moment oudste afbeelding van de ooievaar in het Haagse wapen staat op de luidklok Jhesus van de Grote of St. Jacobskerk, die in 1541 is gegoten.

Den Haag is voor een stad zeer rijk aan natuur. Binnen de gemeentegrens ligt een omvangrijk, ruigbegroeid duingebied, met daarlangs een breed, natuurlijk zandstrand van bijna tien kilometer lang. Verspreid door de stad liggen enkele grotere en kleinere parken, zoals het Rosarium, St. Hubertuspark, Marlot, de Paleistuin, Wapendal, de Bosjes van Pex, het Westbroekpark en het Zuiderpark.