Uw woning verkopen?
Wij kopen woningen.

Wij kopen uw woning,
100% zekerheid!

Laat ons uw woning kopen!

Snel uw woning verkopen in Eindhoven

Het snel verkopen van een woning kan erg lastig zijn. De periode tussen het contact opnemen met een makelaar en de daadwerkelijke ondertekening van de koopakte kan maanden zo niet jaren duren, u bent afhankelijk van de markt. WoningenOpkoop.nl werkt anders. Nadat u contact opneemt met ons, sturen wij een taxateur om de waarde van uw woning te bepalen. Hierna doen wij bij interesse snel een bod op uw huis. Indien u ons bod accepteert laten wij een concept-koopakte optekenen die wij u ter inzage opsturen. Als u akkoord gaat met de koopakte zullen beide partijen bij onze notaris de koopakte ondertekenen. De snelste manier om uw woning te verkopen is via WoningenOpkoop.nl!

Het snel verkopen van uw woning aan WoningenOpkoop.nl heeft zo zijn voordelen. Zo hoeft u bijvoorbeeld geen courtagekosten te betalen aan een makelaar en betaalt u geen advertentiekosten om uw huis onder de aandacht te brengen. Als wij u uw woning aan ons verkoopt is er ook geen financieringsvoorbehoud van toepassing. Wij zijn kapitaalkrachtig genoeg om uw woning zonder voorbehoud te kopen. Daarnaast geldt er geen bedenktermijn van 3 dagen, dus verkocht is verkocht!

De situatie op de woningmarkt zorgt er voor dat het verkopen van een woning niet erg snel gebeurt. Soms gaat er wel maanden of jaren overheen voordat uw huis daadwerkelijk verkocht is. Daarnaast loopt u de kans dat potentiële kopers op het laatste moment toch de financiering niet rond kunnen krijgen. WoningenOpkoop.nl werkt anders. Als u contact met ons opneemt, sturen wij op korte termijn iemand om uw woning professioneel te laten taxateren. Indien wij interesse hebben in uw woning zullen wij zo snel mogelijk een bod uitbrengen op uw huis. Is ons bod acceptabel, dan laten wij een concept-koopakte optekenen door onze notaris, welke wij u toesturen. Bij akkoord van de voorwaarden zullen we een afspraak maken bij de notaris voor het tekenen van de koopakte. Als u uw woning dus snel wilt verkopen, kies dan WoningenOpkoop.nl!

Over Eindhoven

In het stadswandelpark in Eindhoven zijn er meer dan 30 moderne kunstuitingen te bewonderen. Verspreid over de stad zijn er nog meer kunstwerken te vinden zoals de Flying Pins aan de zuidkant van de Kennedylaan, die door de kunstenaars, Claes Oldenburg en Coosje van Bruggen, als bowlingbaan werd beschouwd.

Ook zijn er enkele standbeelden te vinden in de stad, waaronder het beeld van Jan van Hooff, gemaakt door Auke Hettema in 1992, dat op de markt staat. Daar bevindt zich ook een beeld van Frits Philips, gemaakt door Kees Verkade. Het standbeeld van de vader van Frits Philips, Anton Philips, staat voor het station.

De stad Eindhoven ontstond in een moerasdelta van vijf riviertjes de Dommel, de Gender, de Laak, de Tongelreep en de Rungraaf. Zij kreeg in 1232 stadsrechten en marktrecht van hertog Hendrik I van Brabant. Eindhoven moet gezien worden als een gestichte (en niet geleidelijk gegroeide) nederzetting binnen de stedenpolitiek van Hendrik I. Op de plaats van het oude kasteel uit de vijftiende eeuw ligt nu villa Ravensdonck, dichtbij het augustijnenklooster Mariënhage.

Eindhoven beschikt met het Parktheater over één van de grotere theaters van Nederland. Dit theater dankt zijn naam aan zijn ligging, direct naast het Stadswandelpark. Er zijn drie zalen waarvan de grootste maximaal 950 bezoekers kan herbergen. Het theater trekt jaarlijks ongeveer 300.000 bezoekers. Daarnaast ligt in Eindhoven het Plaza Futura, waar cultfilms en toneel te vinden zijn. Ook op muziekgebied kent Eindhoven diverse locaties voor deze kunstuiting. Natuurlijk kan dat in het al eerder genoemde theater, maar met de Effenaar, een poppodium, en Muziekcentrum Frits Philips herbergt Eindhoven twee locaties die in het teken staan van muziek. Beide muziekcentra trekken jaarlijks meer dan 150.000 bezoekers.