Uw woning verkopen?
Wij kopen woningen.

Wij kopen uw woning,
100% zekerheid!

Laat ons uw woning kopen!

Snel uw woning verkopen in Roosendaal

Wilt of moet u uw woning in Roosendaal snel verkopen omdat u bijvoorbeeld dubbele woonlasten betaalt? WoningenOpkoop.nl kan snel uw woning opkopen zonder tussenkomst van een makelaar. Nadat wij uw huis getaxeerd hebben kunnen wij direct een bod uitbrengen en een concept-koopakte laten optekenen. De snelle verkoop van uw woning is op deze manier heel makkelijk geregeld.

Het snel verkopen van uw woning aan WoningenOpkoop.nl heeft zo zijn voordelen. Zo hoeft u bijvoorbeeld geen courtagekosten te betalen aan een makelaar en betaalt u geen advertentiekosten om uw huis onder de aandacht te brengen. Als wij u uw woning aan ons verkoopt is er ook geen financieringsvoorbehoud van toepassing. Wij zijn kapitaalkrachtig genoeg om uw woning zonder voorbehoud te kopen. Daarnaast geldt er geen bedenktermijn van 3 dagen, dus verkocht is verkocht!

In de meeste regio’s, waaronder Roosendaal, kan het lang duren voordat een woning via de normale weg verkocht is. Doordat u afhankelijk bent van advertenties en de smaak van particulieren, kan het soms wel twee jaar duren voordat uw woning verkocht is. Als u uw woning aan WoningenOpkoop.nl verkoopt, dan gaat dit veel sneller. Bij interesse brengen wij direct een bod uit op uw woning. Na een akkoord over de prijs en voorwaarden laten wij een concept-koopakte optekenen door onze notaris, waarna beide partijen tot het tekenen over kunnen gaan. Op deze manier verkoopt u uw woning veel sneller dan via een makelaar.

Over Roosendaal

Ten westen van Roosendaal bevindt zich een betrekkelijk kleinschalig landbouwgebied op zandgrond. Van zuid naar noord komen de Watermolenbeek en de Natte of Elderse Turfvaart uit in Roosendaal. De Molenbeek verlaat Roosendaal aan de noordzijde als Nieuwe Roosendaalse Vliet en Mark-Vlietkanaal. Vanuit het oosten komt de Rucphense Vaart uit in Roosendaal. Niet ver ten oosten en zuidoosten van Roosendaal liggen, buiten het eigen grondgebied, de Rucphense Bossen terwijl men in zuidelijke richting Landgoed Visdonk en het natuurgebied Dal van de Molenbeek vindt.

Toneelgroep Drie Maal Plankenkoorts komt uit Roosendaal en bestaat sinds 1999. In de beginjaren werd vooral bestaand werk gespeeld (zoals van Harold Pinter en Dimitri Frenkel Frank en Toneelgroep Het Volk); later legde de groep zich ook toe op het schrijven van eigen stukken. Sinds 2008 is Drie Maal Plankenkoorts de professionaliteit ingegaan, en heeft de groep zich toegelegd op het bewerken van literatuur naar korte, krachtige toneelstukken.

In Roosendaal zijn verschillende parken te vinden. Park Vrouwenhof, aan de Scholtenboslaan, heeft waterpartijen, een Japanse brug, een speeltuin en dergelijke. Het Emile van Loonpark nabij de Stationsstraat werd in 1884 aangelegd in Engelse landschappsstijl naar ontwerp van de gebroeders U.J. en A. Heerma van Voss. Het Burgemeester Coenenpark aan de Parklaan is een langgerekt park dat werd angelegd van 1932–1934 naar plannen van Jan Bijhouwer. Het Watermolenbeekpark werd aangelegd in 2008. Dit park is aangelegd langs de oevers van de Watermolenbeek daar waar deze door de wijken Tolberg en De Kroeven loopt.