Uw woning verkopen?
Wij kopen woningen.

Wij kopen uw woning,
100% zekerheid!

Laat ons uw woning kopen!

Snel uw woning verkopen in Tilburg

Het snel verkopen van een woning kan erg lastig zijn. De periode tussen het contact opnemen met een makelaar en de daadwerkelijke ondertekening van de koopakte kan maanden zo niet jaren duren, u bent afhankelijk van de markt. WoningenOpkoop.nl werkt anders. Nadat u contact opneemt met ons, sturen wij een taxateur om de waarde van uw woning te bepalen. Hierna doen wij bij interesse snel een bod op uw huis. Indien u ons bod accepteert laten wij een concept-koopakte optekenen die wij u ter inzage opsturen. Als u akkoord gaat met de koopakte zullen beide partijen bij onze notaris de koopakte ondertekenen. De snelste manier om uw woning te verkopen is via WoningenOpkoop.nl!

Wilt of moet u uw woning in Tilburg snel verkopen omdat u bijvoorbeeld dubbele woonlasten betaalt? WoningenOpkoop.nl kan snel uw woning opkopen zonder tussenkomst van een makelaar. Nadat wij uw huis getaxeerd hebben kunnen wij direct een bod uitbrengen en een concept-koopakte laten optekenen. De snelle verkoop van uw woning is op deze manier heel makkelijk geregeld.

De situatie op de woningmarkt zorgt er voor dat het verkopen van een woning niet erg snel gebeurt. Soms gaat er wel maanden of jaren overheen voordat uw huis daadwerkelijk verkocht is. Daarnaast loopt u de kans dat potentiƫle kopers op het laatste moment toch de financiering niet rond kunnen krijgen. WoningenOpkoop.nl werkt anders. Als u contact met ons opneemt, sturen wij op korte termijn iemand om uw woning professioneel te laten taxateren. Indien wij interesse hebben in uw woning zullen wij zo snel mogelijk een bod uitbrengen op uw huis. Is ons bod acceptabel, dan laten wij een concept-koopakte optekenen door onze notaris, welke wij u toesturen. Bij akkoord van de voorwaarden zullen we een afspraak maken bij de notaris voor het tekenen van de koopakte. Als u uw woning dus snel wilt verkopen, kies dan WoningenOpkoop.nl!

Over Tilburg

Van de wateren moet worden genoemd het Wilhelminakanaal met de Piushaven. Ten westen van Tilburg bevindt zich de Oude Leij die over gaat in de bovenloop van de Donge. Ten oosten van Tilburg stroomt de Nieuwe Leij die overgaat in de Voorste Stroom. Door de grote bebouwde oppervlakte van Tilburg is de oorspronkelijke geografie sterk veranderd en niet altijd meer herkenbaar.

De Heuvelstraat is de belangrijkste winkelstraat van Tilburg. Hier bevinden zich vestigingen van bekende winkelketens als Vroom & Dreesmann, C&A en H&M. Direct nabij de Heuvelstraat liggen de winkelgebieden “Heuvelpoort” en “Emmapassage”. Daarnaast behoren ook de Schouwburgpromenade en de Juliana van Stolbergstraat tot het kernwinkelgebied. In maart 2008 is een nieuw winkelgebied geopend, het Pieter Vreedeplein, voorheen vooral een gebied met parkeerplaatsen en fietsenstallingen. In het nieuwe winkelgebied bevindt zich onder andere de derde (Nederlandse) vestiging van mediaketen Saturn.

Tilburg is tot stad geworden door de opkomst van de textielindustrie, met name de wollenstoffenindustrie. Rijke families die hierachter stonden waren onder andere Mutsaerts, van de Kimmenade, Enneking, Van den Bergh, Mannaerts en Van Thiel. Met name de familie Mutsaerts moet hier worden genoemd. Reeds in 1780 was er sprake van ene Norbertus Mutsaerts die drapenier was te Tilburg. Deze familie ontwikkelde zich later tot een familie van wollenstoffenfabrikanten. De grondstof werd geleverd door de honderdduizenden heideschapen die in Noord-Brabant te vinden waren.