Uw woning verkopen?
Wij kopen woningen.

Wij kopen uw woning,
100% zekerheid!

Laat ons uw woning kopen!

Laatste woningnieuws

Bezwaren tegen WOZ-waarde gehalveerd

Het aantal bezwaren dat woningbezitters hebben aangetekend tegen de zogenoemde WOZ-waarde van hun huis is ten opzichte van vorig jaar gehalveerd. ”Het afgelopen jaar is de woningmarkt tot rust gekomen. Daarmee is ook de WOZ-waarde voor veel woningbezitters op een realistisch marktniveau gekomen”, zegt secretaris Jan Gieskes van Waarderingskamer.

Lees meer...

Stijging in vraag naar hypotheken voor het eerst in acht jaar

Voor het eerst in bijna acht jaar is er een stijging in de vraag naar hypotheken te merken. Nederlandse banken rapporteerden een toename van het aantal hypotheekaanvragen. De Nederlandsche Bank (DNB) meldt dit op basis van een enquête van de Europese Centrale Bank (ECB).

Lees meer...

Opleving woningmarkt of tijdelijke correctie?

‘Woningverkoop explosief gestegen’ kopte Nu.nl gisteren, gevolgd door ‘flinke stijging woningverkopen’ op Nieuws.nl. Beide artikelen refereren aan door Kadaster.nl gepubliceerde cijfers over de woningverkopen in de maand april 2014 die stegen met 64% ten opzichte van dezelfde maand een jaar daarvoor. Maar is er inderdaad zoals wordt gesuggereerd reden tot een jubelstemming over de woningmarkt, of geldt hier dat één zwaluw nog helemaal geen zomer maakt?

Lees meer...

Schenkingen flink toegenomen

De top van de belastingschaal lijkt zich massaal op de tijdelijke vrijstelling van de schenkbelasting te storen. De tijdelijke regeling staat het toe om schenkingen tot 100 duizend euro belastingvrij te kunnen doen mits deze schenking wordt gebruikt voor woning-doeleinden. In totaal zal er zo’n 5 miljard euro geschonken worden dit jaar.

Lees meer...

Huizenprijzen dalen in eerste kwartaal

De prijzen van koopwoningen zijn in het grootste deel van Nederland in het eerste kwartaal gedaald. Uitzondering hierop is de Randstad; in Amsterdam steeg de gemiddelde prijs met 2,6 procent en in Den Haag met 1,7 procent. Dit blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en het Kadaster.

Lees meer...

Archief woningnieuws